2816007155 Μενελάου Παρλαμά 106, Ηράκλειο info@pharmastef.gr
hero image

PHARMA STEF
Φαρμακευτικά προϊόντα


 

Προϊόντα Εντερικής Διατροφής  

 

HyperDRINK 400 Kcal

Πόσιμη διατροφή υψηλής ενεργειακής περιεκτικότητας και υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας. Ελεύθερο γλουτένης και κλινικά  ελεύθερο λακτόζης. Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες. Σε περιπτώσεις υποσιτισμού με αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεΐνη ή σε ασθενείς με δυσφαγία.

 Ενδείξεις:Το Hyperdrink  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που πάσχουν από μεταβολικά νοσήματα, υποσιτισμό, απώλεια βάρους, δυσαπορρόφηση κτλ.

Γεύσεις: Βανίλια, Καραμέλα, Βερίκοκο

Συσκευασία
Περιέχει 6 δοχεία των 200ml

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ : 99446, 23/12/201

 

 

HyperDRINK DB

Πόσιμη διατροφή υψηλής ενεργειακής περιεκτικότητας και υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας. Ελεύθερο γλουτένης και κλινικά  ελεύθερο λακτόζης. Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες.  Σε περιπτώσεις υποσιτισμού με αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεΐνη ή σε ασθενείς με δυσφαγία. Κατάλληλο για διαβητικούς.

Ενδείξεις:Το Hyperdrink DB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που πάσχουν από μεταβολικά νοσήματα, υποσιτισμό, απώλεια βάρους, δυσαπορρόφηση κτλ.

Γεύσεις: Βανίλια, Καφές

Συσκευασία

Περιέχει 6 δοχεία των 200ml
Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ : 99445, 23/12/2013

 

 

Osmeral BS plus

Το Osmeral BS είναι πλήρης ισορροπημένη τροφή σε υγρή μορφή για χορήγηση μέσω καθετήρα. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και μπορεί να χορηγηθεί είτε ως αποκλειστική, είτε ως συμπληρωματική διατροφή.
Κατάλληλο για ασθενείς με πλήρη ή μερική αδυναμία σίτισης, για παράδειγμα ασθενείς που πάσχουν από καχεξία, δυσαπορρόφηση, έχουν συρίγγιο, ανορεξία, δυσφαγία ή υποσιτισμό, που προκαλούνται από νόσους ή θεραπείες αυτών και σιτίζονται με PEG ή ρινογαστρικό καθετήρα.

 

Συσκευασία

Σάκος των 500ml
Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ :44296 / 26-06-2015

 

 

 

Optinuvit BS

Το Optinuvit BS είναι πλήρης ισορροπημένη τροφή σε μορφή σκόνης πλούσια σε φυτικές ίνες, θρεπτικά συστατικά και ενέργεια. Περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λιπαρά σε ισορροπημένη σύνθεση. Μπορεί να προετοιμαστεί ως ανεξάρτητη τροφή ή να αναμιχθεί σε γεύματα και ροφήματα. Διαλύεται εύκολα, έχει ουδέτερη γεύση, δεν αφήνει κατάλοιπα και απορροφάται άριστα από τον οργανισμό.

 Ενδείξεις: Το Optinuvit Bs μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που πάσχουν από μεταβολικά νοσήματα, υποσιτισμό, απώλεια βάρους, δυσαπορρόφηση κτλ.

Συσκευασία
Κουτί με 2 φακέλους των 176g

Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ:79682/6.11.09

 

 

Optinuvit Fingerfood

Το Optinuvit Fingerfood είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς σε μορφή μπισκότων με γεύση βανίλια. Είναι ισορροπημένη διατροφή, από φυτικά συστατικά, με ευχάριστη γεύση, ευκολία στο μάσημα, πλούσια σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα καθώς επίσης και όλα τα βασικά διατροφικά στοιχεία όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λιπαρά σε ισορροπημένη σύνθεση. Λόγω της ειδικής σύνθεση των υδατανθράκων που περιέχει, είναι κατάλληλο και για διαβητικούς ασθενείς.
Το Optinuvit Fingerfood είναι τροφή έτοιμη προς κατανάλωση και έτσι μπορεί να καταναλωθεί εύκολα ως σνακ.

 

Ενδείξεις: Το Optinuvit Fingerfood μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που πάσχουν από μεταβολικά νοσήματα, υποσιτισμό, απώλεια βάρους, δυσαπορρόφηση κτλ.

 Συσκευασία
Κουτί με 2 φακέλους των 175g
Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ : 79683 / 06.11.2009

 

CremeLINE

Ημι-στερεό συμπλήρωμα υψηλής ενεργειακής περιεκτικότητας και υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας. Ελεύθερο γλουτένης και κλινικά ελεύθερο λακτόζης. Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες. Σε περιπτώσεις υποσιτισμού με αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεΐνη ή σε ασθενείς με δυσφαγία.

Γεύσεις: Βανίλια, σοκολάτα

Ενδείξεις:
Το Cremeline  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που πάσχουν από μεταβολικά νοσήματα, υποσιτισμό, απώλεια βάρους, δυσαπορρόφηση κτλ.

Συσκευασία

Περιέχει 4 δοχεία των 125 g
Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ : 99444, 23/12/2013

 

 

CremeLINE DB

Ημι-στερεό συμπλήρωμα υψηλής ενεργειακής περιεκτικότητας και υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας. Ελεύθερο γλουτένης και κλινικά ελεύθερο λακτόζης. Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες. Κατάλληλο για διαβητικούς. Σε περιπτώσεις υποσιτισμού με αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεΐνη ή σε ασθενείς με δυσφαγία.

Γεύσεις: Βανίλια, καφές

Ενδείξεις:
Το Cremeline DB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που πάσχουν από μεταβολικά νοσήματα, υποσιτισμό, απώλεια βάρους, δυσαπορρόφηση κτλ.

Συσκευασία

Περιέχει 4 δοχεία των 125 g
Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ : 99443, 23/12/2013

 

 

Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

TauroSept®  

Το TauroSept® προορίζεται για ενστάλαξη σε κεντρικό καθετήρα μεταξύ των θεραπειών, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων που οδηγούν σε μικροβιακή μόλυνση στον αυλό του κεντρικού καθετήρα, καθώς και να διατηρηθεί η βατότητά του και να αποφευχθεί η θρόμβωση στην οποία μεσολαβεί η σταφυλοκοαγκουλάση.

Το TauroSept® σε συντομία:
Το TauroSept® σε συντομία:

 

Καθετήρας σίτισης

Αναλώσιμο υγειονομικό υλικό συσκευών σίτισης, κατάλληλο για σίτιση μέσω γαστροστομίας και νηστιδοστομίας.