2816007155 Μενελάου Παρλαμά 106, Ηράκλειο info@pharmastef.gr
hero image

 

PHARMA STEF
Φαρμακευτικά προϊόντα


 

 

Η εταιρεία Dermaceuticals ιδρύθηκε το 2001 και είναι μια πρωτοποριακή, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιατρικής Αισθητικής.

Τα προϊόντα της ξεφεύγουν από τα όρια των “συμβατικών” καλλυντικών και προδιαγράφουν τις νέες γενιές θεραπειών του μέλλοντος. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτών των προϊόντων είναι σίγουρα τα αποτελέσματά τους: Άμεσα & ασφαλή.

Η Dermaceuticals παρακολουθεί και προσαρμόζεται δυναμικά στις εξελίξεις που πραγματοποιούνται στον διεθνή επιστημονικό χώρο της ιατρικής αισθητικής και φιλοδοξεί να παραμείνει η πρώτη εταιρεία με ολοκληρωμένες προτάσεις – λύσεις στον τομέα της ομορφιάς.

Στόχος μας παραμένει η προσφορά συνεχούς ενημέρωσης και τεχνογνωσίας στους συνεργάτες μας ιατρούς.

Η Dermaceuticals από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στην Ελλάδα, έθεσε τις βάσεις της στις ίδιες αρχές με αυτές που την χαρακτηρίζουν και την κάνουν να ξεχωρίζει, και όχι μόνο στην Ελληνική αγορά.

Και οι αρχές αυτές, δεν είναι άλλες από την πρωτοπορία, τη στήριξη της γνώσης και της εκπαίδευσης και τη συνεχή επιδίωξη της ποιότητας, της εξέλιξης, της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας που της δίνουν την υπεροχή.