2816007155 Μενελάου Παρλαμά 106, Ηράκλειο info@pharmastef.gr
hero image

Η εταιρία μας διαθέτει ετοιμοπαράδοτο Τεστ Αντιγόνου Κορονοϊού Wiz Biotech Rapid test για τον νέο Κορωνιό COVID 19. Η Wiz Biotech είναι μια από τις μεγαλύτερες ανερχόμενες εταιρίες παραγωγής Τεστ Αντιγόνου Κορονοϊού – Rapid Test COVID 19 στην Κίνα. Έχει αποκλειστική συνεργασία με το Wuhan Institute of Virology και το Wuhan Jimyintan Hospital, και αποκλειστική πρόσβαση σε πάνω από 100.000 δείγματα ασθενών του κορωνοϊού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,  λόγω της πρόσβασής της στην Wuhan, στο κέντρο της επιδημίας του COVID 19, την παραγωγή ενός πολύ πετυχημένου Rapid Diagnostic Test του COVID 19. Ακόμα η Wiz Biotech έχει αποκλειστική συνεργασία με την ABBOTT στην παραγωγή του rapid test igg igm Covid 19 στην Κίνα.

Το Τεστ Αντιγόνου Κορονοϊού COVID-19 Ag Respi-Strip είναι έτοιμο για in-vitro χρήση και βασίζεται στην ανοσοχρωματική μέθοδο.
Αυτό το Τεστ Αντιγόνου Κορονοϊού  – Covid-19 Rapid Test Antigen στοχεύει στην ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου SARS-CoV-2 είτε σε ρινοφαρυγγικές εκκρίσεις είτε σε υπερκείμενο καλλιέργειας μετά από αρκετές ημέρες για να επιτευχθεί καλύτερη ευαισθησία.

Το αποτέλεσμα του Τεστ Αντιγόνου Κορονοϊού είναι ορατό μέσα σε 15 λεπτά με τη μορφή μιας κόκκινης γραμμής που δημιουργείται στη μεμβράνη ανάπτυξης. Το διάλυμα συνεχίζει να μεταναστεύει με τριχοειδική κίνηση  για να συναντήσει το αντιδραστήριο ειδικού ελέγχου και να δημιουργήσει ένα σύμπλοκο,  παράγοντας έτσι μια δεύτερη κόκκινη γραμμή, στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος.

Χαρακτηριστικά του Τεστ Αντιγόνου Κορονοϊού – Covid-19 Rapid Test Antigen
- Το τεστ είναι φιλικό προς τον χρήστη και όλα τα αντιδραστήρια είναι έτοιμα προς χρήση. 
- Το τεστ απαιτεί προηγουμένως μελέτη των οδηγιών χρήσης.
- Ειδικότητα και αξιοπιστία στο 100% με θετική προγνωστική τιμή.
- Γρήγορο αποτέλεσμα μέσα σε 15 λεπτά.
- Το τεστ αυτό ελέγχει τα αντιγόνα του ιού
- Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 20 τεμαχίων και αφορά την προμήθεια ιδιωτικών και δημόσιων εργαστηρίων. 
- Για την χρήση του τεστ απαιτούνται φαρυγγικοί ή ρινικοί στυλεοί που δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.

 


 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΣΤ-COVID

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΕΣΤ COVID